A megcsalás okai

Mi áll a hűtlenség hátterében nőknél és férfiaknál?

Izgalmas találkák és azokat megelőző várakozással teli nappalok? Szenvedély, vágyakozás, soha át nem élt szexuális gyönyörök? A hűtlenség amennyi feszültséget okozhat a lélekben, annyi izgalommal és örömmel is tölt el. A háttérben azonban sok esetben nem csak az unalom és a kapcsolaton kívül megélhető izgalmak állnak, hanem sokkal mélyebben gyökeredző tényezők is. Mivel a két nem alapvetően másként működik a mindennapokban, a magánéletben és a szexualitás területén is, így természetes, hogy más és más okok vezetnek oda, míg egy harmadik személy a képbe kerül. Tovább »

Mi a teendő, ha egy feleség félrelép?

Míg a teremtés koronáiról sokan gondolják úgy, hogy kizárólag a szexualitást és az otthon esetleg ki nem élt vágyak megvalósulását keresik a férfiak egy félrelépéstben, addig a hölgyekről a közgondolkodásban azt gondolják, hogy gyakran érzelmi hiányérzetüket is igyekeznek pótolni, ha egy külső kapcsolat mellett döntenek. Tovább »

Megcsaltak figyelem! Fontos üzenet!

A hűtlen fél, miután kiderült a félrelépés, általában elkezdi megmagyarázni, hogy mi vezetett a hűtlenségéhez. E magyarázkodás sok esetben kritikává alakul, és a társát kezdi el hibáztatni. Ezáltal a saját felelősségéről megfeledkezhet, és csökkenti a saját lelkiismeret-furdalását a dologgal kapcsolatban. Tovább »

A megcsalás okai

Amikor a megcsalás kerül szóba, számos csúnya, fájdalmas történetet le lehetne írni róla. De ennél sokkal többet ér, ha inkább azt nézzük meg, hogy mi van minden egyes megcsalás mögött, azaz: melyek a megcsalás okai? Tovább »

Töltse le MOST az ingyenes ajándékokat:

megcsalás, hűtlen, szerező

Hogyan kezeljem a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv

117 napos minitanfolyam
a konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

© 2007-2017 - dr. Mészáros Ádám - Minden jog fenntartva!