Dr. Mészáros Ádám

Szeretettel köszöntöm, dr. Mészáros Ádám vagyok, párkapcsolati mediátor, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője.

Vitában álló pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat békésen megoldani.

Praxisomban egyéneknek párkapcsolati tanácsadással ill. házaspároknak tanácsadással és mediációval segítek párkapcsolati problémáik megoldásában budapesti irodámban:

Ebben a szép és nyugodt tárgyalóban fogadom ügyfeleimet.

Párkapcsolati konfliktusok megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre rendszeresen. Bejegyzett PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadó, ill. a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója vagyok.

Ahol találkozhatott velem:

Mediátor Képzés

Feleségemmel és kislányommal 2012-ben

Nagyon büszke vagyok a feleségemre, akivel lényegében – kemény munka árán, de – tökéletes házasságban élek. Természetesen nekünk is vannak hullámvölgyeink, nem is egy, de ezek ugyanolyan gyorsan eltűnnek az életünkből, mint amilyen gyorsan jönnek.

Kislányunk otthoni nevelése mellett biztos bázist jelent számomra szakmai utamon.

Munkám során 10 megkeresésből 5-6 esetben mindig olyan házaspárok kérnek segítséget, akiknek a megcsalás valamilyen módon problémát okoz a kapcsolatában. Ebből adódóan kevés olyan megjelenési formája van a hűtlenségnek, amivel ne találkoztam volna, és amelyre ne létezne működő, hatásos technika és módszer. A mai legfejlettebb módszerekkel lehet tenni a megcsalás kezelésével kapcsolatban.

Ami Önre vár…

A weboldalammal, egy teljesen új megközelítésből mutatom meg a megcsalást és annak a kezelését. Ha Ön valaha is jobban belemélyedt a témába, akkor látni fogja, hogy nem az eddig megismert felfogásokat fogja nálam megtalálni, hanem valami egészen mást.

Nem titkoltan a szándékom az, hogy Ön egy új nézőpontból tekinthessen a kapcsolatára, és a cél nem kevesebb, mint: olyan széppé és boldoggá varázsolni a kapcsolatát, hogy abban Ön és a párja is megtalálja a boldogságát. Ja, hogy ez nehéz, és igazából nem is tudja, hogy mit tegyen?

Tartson velem, segítek!

 

dr. Mészáros Ádám
Dr. Mészáros Ádám

U.i.: Ha először jár itt, azt javaslom, töltse le alábbi ingyenes ajándékaimat!