Tanácsadás

Fontos! Tanácsadásra kizárólag  azokat a kedves jelentkezőket tudom fogadni, akik már elvégezték a 14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréninget (tekintve, hogy a tréning elvégzésével a kérdéseik jelentős részére választ kapnak a tréning-résztvevők). Így a tanácsadás során már csak apróbb, finomabb, speciális kérdésekkel kell foglalkoznunk.

Szeretném viszont előre jelezni, hogy sajnos nem tudok garantáltan minden párt fogadni túlterheltség miatt, így bizonyos esetekben olyan kollégához/kolléganőhöz irányítom a hozzám forduló párokat, akik az általam képviselt szemléletmóddal és szakmai értékrenddel dolgoznak.

A tanácsadás helyszíne Budapest, Móricz zsigmond körtér (a pontos részleteket jelentkezése után egyeztetem Önnel). A tanácsadás tiszteletdíja egy alkalomra egyéni megkeresés esetén 15.000 Ft/alkalom, páros megkeresés esetén 30.000 Ft/alkalom.

Jelentkezése esetén kérem, üzenetében röviden térjen ki:

1) a jelenleg fennálló kapcsolati helyzetére
2) a legfontosabb kérdéseire
3) arra, hogy a párjával együtt vagy egyedül jelentkezik a tanácsadásra
4) az Önnek megfelelő idősávra, amikor találkozhatunk

Tájékoztatom a kedves hozzám fordulókat, hogy jelenleg csak a már hozzám járó párokkal tudok dolgozni, újabb párok bejelentkezését – egy párkapcsolatokat segítő projektben való részvétel miatt – nem tudom fogadni. Bejelentkezés esetén megfelelő kollégához tudom a kedves  hozzám fordulókat irányítani.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)