Blog

Új videók a megcsalásról

Örömmel jelentem, hogy elindítottam új oldalamat, amelyen a megcsalás témáját dolgozzuk fel sok-sok érdekes és hasznos videós anyaggal.

Akit érdekel az, hogy mi a megcsalás oka, hogyan változik meg egy kapcsolat klímája a hűtlenség után és hogyan állítható helyre a bizalom a kapcsolatban, annak jó szívvel javaslom az oldal felkeresését:

http://megcsalas.hu

 

Így változik meg egy pár megcsalás után

Mi a legnagyobb veszély egy párkapcsolatra nézve a hűtlenség kiderülése után? Hogyan alakul a hátlen fél és a megcsalt fél viselkedése megcsalás után? Tovább »

Megcsaltam a párom, mit tegyek?

Egy megcsalás után az ember nagyon sokat gondolkodik önmagán, a párkapcsolatán. Miért történt ez, hogy történt ez, ki az oka a történteknek? Sokan elítélik azokat, akik megcsalták a párjukat, de belülről nézve ez a helyzet egyáltalán nem is olyan könnyű. Tovább »

A bizalom helyreállítása – hogyan lehetséges?

Miért olyan nehéz a bizalmat újjáépíteni egy megcsalás után? Tovább »

Mi áll a hűtlenség hátterében nőknél és férfiaknál?

Izgalmas találkák és azokat megelőző várakozással teli nappalok? Szenvedély, vágyakozás, soha át nem élt szexuális gyönyörök? A hűtlenség amennyi feszültséget okozhat a lélekben, annyi izgalommal és örömmel is tölt el. A háttérben azonban sok esetben nem csak az unalom és a kapcsolaton kívül megélhető izgalmak állnak, hanem sokkal mélyebben gyökeredző tényezők is. Mivel a két nem alapvetően másként működik a mindennapokban, a magánéletben és a szexualitás területén is, így természetes, hogy más és más okok vezetnek oda, míg egy harmadik személy a képbe kerül. Tovább »

3 hasznos gondolat, ha a párunk félrelépett

Az első lángoló szerelem, vagy már jó néhány éve tartó házasság – nos, abból a szempontból mindegy is, amilyen törést képes okozni a hűtlenség. A fájdalom, az értetlenség és a bizalomvesztés minden megcsalásban ott van, amikor egy pasi félrelép. Nagyon fontos, hogy ezeket építően tudjuk kezelni magunkban.  Tovább »

Tanácsok hölgyeknek, akiket megcsalt a barátja

Egy megcsalás feldolgozása sokszor nem könnyű, ha már egy ideje együtt vagyunk párunkkal, és legyen szó mély kapcsolatról, ahol van közös múlt és egy eltervezett jövőkép is él a fejünkben. Tovább »

Megcsal a férjem: mit tegyek?

Internetes társkereső oldalak, célirányosan a kalandra kiélezett portálok, reklámok, filmek és online ismerkedési lehetőségek- csak néhány azok közül, melyek mindennapjainkban hűtlenségre csábítanak. Elég kilépni az utcára, bemenni a munkahelyre, vagy egy szórakozóhelyen eltölteni néhány órát, és máris bebizonyosodik, hogy napjainkban a megcsalás már korántsem olyan tabuként kezelt terület, mint az nagyanyáink idejében volt.

Sokan ezzel kendőzik el a történteket, holott érdemesebb lenne először magunkba nézni, és átgondolni, vajon miért is szeretnénk a tiltott útra lépni, ezzel megalázva azt az embert, aki gyakorlatilag társ a mindennapjainkban.

Megcsalt a férjem, mit tegyek? Hol rontottam el? Miben jobb az a másik? Tényleg csak egy volt neki, vagy lépten-nyomon a hűtlenség lehetőségét kereste? Hogyan bízhatnék benne a jövőben? Van-e egyáltalán jövője ennek a kapcsolatnak, vagy célszerű mihamarabb továbbállnom? – olyan kérdések ezek, amelyekkel minden megcsalt nő foglalkozik. Tovább »

Van kiút, ha megcsal a felségem? 5 segítő tanács férfiaknak

Bár napjainkban nem számít ritkának a nyitott kapcsolat sem, mégis tény, hogy egyetlen jóérzésű férj sem tud elmenni amellett az árulás mellett, melyet a másik fél hűtlensége jelent. Valahol génjeinkbe kódolt a monogámia elvárása a partnertől.

De vajon miért hűtlenek a feleségek és mit tehetünk, ha bekövetkezett a baj? Tovább »

1 / 4. oldal
1234

Töltse le MOST az ingyenes ajándékokat:

megcsalás, hűtlen, szerező

Hogyan kezeljem a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv

117 napos minitanfolyam
a konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév

E-mail cím

© 2007-2017 - dr. Mészáros Ádám - Minden jog fenntartva!