Megcsaltak!

3 hasznos gondolat, ha a párunk félrelépett

Az első lángoló szerelem, vagy már jó néhány éve tartó házasság – nos, abból a szempontból mindegy is, amilyen törést képes okozni a hűtlenség. A fájdalom, az értetlenség és a bizalomvesztés minden megcsalásban ott van, amikor egy pasi félrelép. Nagyon fontos, hogy ezeket építően tudjuk kezelni magunkban.  Tovább »

Tanácsok hölgyeknek, akiket megcsalt a barátja

Egy megcsalás feldolgozása sokszor nem könnyű, ha már egy ideje együtt vagyunk párunkkal, és legyen szó mély kapcsolatról, ahol van közös múlt és egy eltervezett jövőkép is él a fejünkben. Tovább »

Megcsal a férjem: mit tegyek?

Internetes társkereső oldalak, célirányosan a kalandra kiélezett portálok, reklámok, filmek és online ismerkedési lehetőségek- csak néhány azok közül, melyek mindennapjainkban hűtlenségre csábítanak. Elég kilépni az utcára, bemenni a munkahelyre, vagy egy szórakozóhelyen eltölteni néhány órát, és máris bebizonyosodik, hogy napjainkban a megcsalás már korántsem olyan tabuként kezelt terület, mint az nagyanyáink idejében volt.

Sokan ezzel kendőzik el a történteket, holott érdemesebb lenne először magunkba nézni, és átgondolni, vajon miért is szeretnénk a tiltott útra lépni, ezzel megalázva azt az embert, aki gyakorlatilag társ a mindennapjainkban.

Megcsalt a férjem, mit tegyek? Hol rontottam el? Miben jobb az a másik? Tényleg csak egy volt neki, vagy lépten-nyomon a hűtlenség lehetőségét kereste? Hogyan bízhatnék benne a jövőben? Van-e egyáltalán jövője ennek a kapcsolatnak, vagy célszerű mihamarabb továbbállnom? – olyan kérdések ezek, amelyekkel minden megcsalt nő foglalkozik. Tovább »

Van kiút, ha megcsal a felségem? 5 segítő tanács férfiaknak

Bár napjainkban nem számít ritkának a nyitott kapcsolat sem, mégis tény, hogy egyetlen jóérzésű férj sem tud elmenni amellett az árulás mellett, melyet a másik fél hűtlensége jelent. Valahol génjeinkbe kódolt a monogámia elvárása a partnertől.

De vajon miért hűtlenek a feleségek és mit tehetünk, ha bekövetkezett a baj? Tovább »

Mit tegyek, ha megcsalt a feleségem?

  • Mit tegyek, ha megcsalt a feleségem?
  • Borítsak fel egy jól működő életközösséget? Igyák meg a levét a gyerekek annak, amit a nejem tett?
  • Mit szólnak majd a barátok, ha kiderülnek a történtek?
  • Hogyan dolgozzam fel, hogy csődöt mondtam férfiként?

Olyan kérdések ezek, amelyek minden megcsalt férfiben felmerülnek, főleg akkor, ha esetleg már egy több éve, évtizede működőképesnek hitt házasságban élnek. Mit tegyünk ilyen esetekben? Tovább »

Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?

A szakítások nagy része hűtlenségre vezethető vissza. A sztereotípiával ellenben azonban korántsem mindig a férfiak bizonyulnak hűtlennek. Tovább »

A megcsalás mint párkapcsolati probléma

Amikor valakit rendszeresen megcsalnak, vagy a párkapcsolataiban a megcsalás valamiért, valamilyen formában megjelenik, érdemes mindig mélyebben átgondolni azt, hogy vajon miért történik mindez ?

Íme egy levélváltás, amely elgondolkodtató és sok olvasóm tanulhat belőle. Tovább »

A párom nem akar szakítani a szeretőjével!

Mi a teendő, ha megcsalta a párja, de nem számolja fel a külső kapcsolatát? Tovább »

2 ok, amiért sokan beletörődnek a megcsalásukba

Vannak, akiket – bocsánat, de nem tudom szebben fogalmazni – szétcsal a társa. No meg vannak olyanok is, akiket semmibe vesz. Mások meg érzik, hogy csak úgy elvan mellettük a társuk, de ők is csak elnézik, ahogy a kapcsolat lassan langyosodik. Tovább »

1 / 2. oldal
12

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes könyvünkért és online tanfolyamunkért, amelyet már több, mint 20.000 magyar házaspár töltött le magának:

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv
117 napos minitanfolyam
az Ön és párja közötti
konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév

E-mail cím

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések

Hogyan tud egy pár kijönni a megcsalás okozta válságból? Videó itt:

Cikkek téma szerint

Töltse le MOST az ingyenes ajándékokat:

megcsalás, hűtlen, szerező

Hogyan kezeljem a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv

117 napos minitanfolyam
a konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév

E-mail cím

© 2007-2017 - dr. Mészáros Ádám - Minden jog fenntartva!